WEBINAARIT

Suomisport Seurapalvelun webinaareissa käydään läpi palvelun ominaisuuksia yleisellä tasolla ja toimintokohtaisesti. Webinaarit ovat maksuttomia. Kuka tahansa aiheesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Lue kuvaukset alta ja ilmoittaudu mukaan.

 

Digitietoisku ja Seurapalvelu

Digitietoisku antaa eväitä pohtia seuranne tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan hyvän hallinnon sekä digitalisaation näkökulmasta tulee vastata. Kerromme myös miten Seurapalvelu auttaa seuraanne digiloikan ottamisessa. Webinaarissa esitellään Suomisportin ominaisuudet yleisellä tasolla ja kerrotaan mihin tarpeisiin se vastaa.

Webinaari on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja asioista päättäville seuran toimihlöille. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki muut seuratoimijat ja aiheesta kiinnostuneet.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Hallinnon työkalut

Seurapalvelun avulla jäsenhallintanne on yhdistyslain mukainen. Seuran jäsenyyden ja toimintaryhmien hallinta on eriytetty. Seura saa automaattisesti ajantasaisen jäsenluettelon ja jäsenmaksut on helppo kerätä ja niiden kertymistä seurata.

Suomisportin lähtökohtana on helppo ja nopea maksaminen. Maksu hoituu halutessaan mobiilisti yhdellä painalluksella. Seura osoittaa maksut jäsenelle tai liikkujalle appiin, josta maksun jälkeen muodostuu tosite maksajan Sporttitilille. Seuran kirjanpitoon maksu voidaan siirtää automaattisesti tai koontiraportin kautta. 

Webinaarissa käydään läpi seuran hallinnon työkalut.

Webinaari on suunnattu erityisesti seuran johtavassa asemassa tai jäsenyyksien parissa toimiville hlöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki muut seuratoimijat ja aiheesta kiinnostuneet.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Toiminnan työkalut

Ota sporttiarki haltuun ja markkinoi seuran tapahtumia ja toimintaa!

Ryhmien ja joukkueiden arjen pyörittäminen onnistuu helposti Seurapalvelun digityökalun avulla. Hallinnoit helposti ryhmiä niin netin kuin mobiilisovelluksen kautta, mm. osallistumismerkinnät ja tiedottaminen onnistuvat suoraan appista valmentajan toimesta kentän laidalta. Esittelyssä opit miten siirrät seuran arjen taskuun!

Tapahtumahallinta tarjoaa seuran toiminnan markkinointiin paljon mahdollisuuksia. Sen avulla luotte sekä julkisia että ryhmille ja joukkueille tarkoitettuja tapahtumia, voitte kerätä maksuja suoraan tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä ja seurata niitä reaaliajassa. Tapahtumalinkit on helppo upottaa esim. seuran nettisivuille ja voitte hyödyntää markkinoinnissa myös Suomisportin valtakunnallista tapahtumahakua.

Esittely on suunnattu seurojen toimihenkilöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Raportointi

Tulossa myöhemmin

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Käyttöönoton tukiklinikat

Suomisport Seurapalvelun käytön aloittamisen kolme askelta ovat Ilmoittaudu, aktivoi ja viesti! Seurapalvelun käytön voi aloittaa yksi toiminto kerrallaan, esim. jäsen-, tapahtuma- tai ryhmien hallinta. Käyttöönoton tukiklinikassa käydään läpi Seurapalvelun käytön aloittamiseen liittyviä asioita: mitkä asiat seurassa tulee käydä läpi ja mistä asioista pitää päättää. Webinaarissa saat vinkkejä myös seuran sisäiseen viestintään.

Webinaari on suunnattu uusille seuroille ja käyttäjille, jotka kaipaavat tukea Seurapalvelun käyttöönottoon. Webinaarissa on mahdollista käydä aktiivista vuoropuhelua ja saada apua juuri itseään askarruttaviin kysymyksiin. Webinaarin kohderyhmänä ovat Suomisport pääkäyttäjät ja muut aktiiviset Seurapalvelun käyttäjät.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Tähtiseura-tukiklinikat

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Oletteko aloittamassa toiminnan kehittämistä tai lähestyykö uudelleen auditointi? Tähtiseura-verkkopalvelu toimii seuran toiminnan kehittämisen apuvälineenä ja auditointiprosessin osana. Tässä koulutuksessa esittelemme verkkopalvelua ja käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin.

Tukiklinikat on suunnattu erityisesti seuran päättäville ja toimintaa aktiivisesti kehittäville henkilöille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit