WEBINAARIT

Suomisport Seurapalvelun esittelyissä käydään läpi palveluun kuuluvia ominaisuuksia yleisellä tasolla ja toimintokohtaisesti. Esittelyt ovat maksuttomia webinaareja. Kuka tahansa aiheesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Ilmoittautumislinkit alla.

Webinaareissa keskitytään pääosin Seurapalvelusta loppuvuonna 2020 julkaistavan 2.0 version osa-alueiden läpikäymiseen.

Digitietoisku

Digitietoisku antaa eväitä pohtia seuranne tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan hyvän hallinnon sekä digitalisaation näkökulmasta tulee vastata.

Digitietoisku on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja asioista päättäville seuran toimihlöille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Suomisport Seurapalvelun esittely – Siirrä seurasi digiaikaan

Suomisport Seurapalvelun esittelyssä kerromme miten toteutatte digiloikan seurassanne. Webinaarissa esitellään Suomisportin ominaisuudet yleisellä tasolla ja kerrotaan mihin tarpeisiin se vastaa. 

Yleisesittely on suunnattu seurassa päättävässä asemassa oleville hlöille, sekä kaikille palvelusta kiinnostuneille seurojen toimihenkilöille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Jäsenhallinta

Seurapalvelun avulla varmistat, että seuran jäsenhallinta on yhdistyslain mukainen. Seuran jäsenyyden ja toimintaryhmien hallinta on eriytetty. Seura saa automaattisesti ajantasaisen jäsenluettelon ja jäsenmaksut on helppo kerätä ja niiden kertymistä seurata.

Esittely on suunnattu erityisesti seuran johtavassa asemassa tai jäsenyyksien parissa toimiville hlöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Maksuliikenne

Suomisportin lähtökohtana on helppo maksaminen. Maksu hoituu halutessaan mobiilisti yhdellä painalluksella. Seura osoittaa maksut jäsenelle tai liikkujalle appiin, josta maksun jälkeen muodostuu tosite maksajan Sporttitilille. Seuran kirjanpitoon maksu voidaan siirtää automaattisesti tai koontiraportin kautta. Suomisport toimii parhaiten, kun seuralla on jokin sähköinen taloushallinnon ohjelmisto. Esittelyssä käydään läpi em. asiat käytännön esimerkkien kautta.

Esittely on suunnattu erityisesti seuran johtavassa asemassa ja talouden parissa toimiville henkilöille sekä nykyisille ja tuleville Suomisport Seurapalvelun pääkäyttäjille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Ryhmät ja tapahtumat

Ota sporttiarki haltuun ja markkinoi seuran tapahtumia ja toimintaa!

Ryhmien ja joukkueiden arjen pyörittäminen onnistuu helposti Seurapalvelun digityökalun avulla. Hallinnoit helposti ryhmiä niin netin kuin mobiilisovelluksen kautta, mm. osallistumismerkinnät ja tiedottaminen onnistuvat suoraan appista valmentajan toimesta kentän laidalta. Esittelyssä opit miten siirrät seuran arjen taskuun!

Tapahtumahallinta tarjoaa seuran toiminnan markkinointiin paljon mahdollisuuksia. Sen avulla luotte sekä julkisia että ryhmille ja joukkueille tarkoitettuja tapahtumia, voitte kerätä maksuja suoraan tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä ja seurata niitä reaaliajassa. Tapahtumalinkit on helppo upottaa esim. seuran nettisivuille ja voitte hyödyntää markkinoinnissa myös Suomisportin valtakunnallista tapahtumahakua.

Esittely on suunnattu seurojen toimihenkilöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Raportointi

Tulossa myöhemmin

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Käyttöönotto

Suomisport Seurapalvelun käytön aloittamisen kolme askelta ovat Ilmoittaudu, aktivoi ja viesti! Seurapalvelun käytön voi aloittaa yksi toiminto kerrallaan (esim. jäsen-, tapahtuma- tai ryhmien hallinta). Esittelyssä käydään läpi Seurapalvelun (1.0 versio) käytön aloittamiseen liittyviä asioita: mitkä asiat seurassa tulee käydä läpi ja mistä asioista pitää päättää. Demossa saat myös vinkkejä seuran sisäiseen viestintään.

Esittely on suunnattu uusille seuroille, jotka eivät ole käyttäneet palvelua aiemmin. Kohderyhmänä ovat seuran vastuuhenkilöt ja tulevat pääkäyttäjät.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit

Tähtiseura-tukiklinikat

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Oletteko aloittamassa toiminnan kehittämistä tai lähestyykö uudelleen auditointi? Tähtiseura-verkkopalvelu toimii seuran toiminnan kehittämisen apuvälineenä ja auditointiprosessin osana. Tässä koulutuksessa esittelemme verkkopalvelua ja käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin.

Tukiklinikat on suunnattu erityisesti seuran päättäville ja toimintaa aktiivisesti kehittäville henkilöille.

Tulevat webinaarit ja ilmoittautumislinkit