Kaikki seuran toiminnot yhdessä työkalussa
Sujuvaa sporttiarkea toimihenkilöille, valmentajille ja liikkujille
Nopeaa rahankiertoa ja reaaliaikaista talouden seurantaa
Kaikki seuran toiminnot yhdessä työkalussa
Helpota sporttiarkea toimihenkilöille, valmentajille ja jäsenille
Nopeuta rahankiertoa ja hallitse taloutta reaaliajassa

Mikä Suomisport Seurapalvelu

Suomisport Seurapalvelu on urheiluväen oma digitaalinen palvelu, joka on kehitetty helpottamaan seurojen arkea. Palvelun avulla seura hallinnoi ryhmiä ja jäsenyyksiä, myy tapahtumia ja kursseja sekä paljon muuta. Palvelu toimii myös apissa: niin liikkujien kuin seuran toimihenkilöiden arki on taskussa.

Suomisport Seurapalvelun avulla seura ohjataan toimimaan tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan ja sen käyttöönotto on riskitön valinta seuralle: Ei kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja, ei sitoutumista tai määräaikaisia sopimuksia.

Katso video

Mobiilisovellus seuran, urheilijan ja huoltajan käytössä

Tarjoa seuran palvelut urheilevan lapsen huoltajille ja valmentajille siellä missä he liikkuvat. Tutustu videolta Suomisport seurapalveluun liikkujan silmin.

SPORTTIARKI TASKUSSA

Valmentaja tai vaikkapa joukkueenjohtaja pyörittää sporttiarkea suoraan kentän laidalta helposti Suomisport-appin kautta. Jokaiselle liikkujalle muodostuu Suomisportissa oma Sporttitili, mitä kautta he ilmoittautuvat tapahtumiin ja ryhmiin, merkitsevät osallistumisia ja maksavat laskuja. Valmentajien on helppo nähdä, keitä on tulossa paikalle ja myös itse merkitä paikallaolijoita. Valmentaja voi muokata tapahtumia vaikka kentän laidalta ja lähettää viestejä ryhmän jäsenille.