TERVETULOA MAKSUTTOMIIN WEBINAAREIHIMME!

Seuratoiminnan menestystekijät muutoksessa - webinaarisarja

Minkälaista on laadukas ja vastuullinen urheiluseuratoiminta digiajassa?

Miten turvata seuran toimintaedellytykset muuttuvassa maailmassa?

Webinaareissa Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntijat ja vierailevat ammattilaiset keskustelevat, sparraavat ja kouluttavat seuran taloushallinnon, tietosuojan, markkinoinnin, tiedolla johtamisen ja laadun kehittämisen ammattilaisiksi.

Ilmoittaudu koko sarjaan ja saa meiltä viestiä, muistutuksia koulutuksista ja materiaaleja aiheesta. 

Varmista urheiluseurasi menestys tulevaisuudessa ja tule hakemaan seuratyön ajankohtaiset opit ja vinkit Olympiakomitean seuratoiminnan huippu ammattilaisilta!

MUUT WEBINAARIMME

Palveluesittely

Suomisport on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu helpottamaan seura-arkea. Palvelussa hoituvat mm.:

  • Seurajäsenyydet ja jäsenmaksut
  • Tapahtumailmoittautumiset ja -maksut
  • Ryhmien ja joukkueiden hallinta ja maksut
  • Seuraviestintä

ja PALJON MUUTA!

Tule kuulemaan Suomisportista, sen toiminnallisuuksista sekä hyödyistä urheiluseuroille. Esittely on suunnattu seuroille, jotka eivät vielä tunne Suomisportin seurojen palveluja. Suosittelemme esittelyä seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja muille seuratoimijoille, joita seuran toiminnan helpottaminen kiinnostaa.

Palvelukoulutus

Tule kuulemaan ja oppimaan, miten hyödynnät Suomisportin työkaluja tehokkaasti omassa seurassasi.

Koulutuksen aikana tutustutaan niin jäsenhallinnan, tapahtumahallinnan kuin ryhmähallinnan työkaluihin käytännönläheisesti toiminnallisuuksia palvelussa esitellen. Koulutuksessa annamme myös vastauksia ja ratkaisuvaihtoehtoja meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin ja seuroissa esiin tulleisiin tilanteisiin. 

Koulutus on suunnattu Suomisportia käyttävien tai käyttöönottavien seurojen seurakäyttäjille, jotka jo tuntevat palvelua ja ovat käyttäneet tai ottamassa palvelua käyttöön seuran toiminnassa. 

Seuroille, jotka eivät vielä tunne palvelua tai eivät ole ottaneet palvelua käyttöön, suosittelemme ensin osallistumista Suomisportin palveluesittely webinaariin. 

Kehittämisen työkalut urheiluseuroille

Tähtiseura-verkkopalvelun tukiklinikka

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​

Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Webinaarissa esitellään Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelua. Käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin ja miten Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelua konkreettisesti käytetään.