Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan maksuttomana vuoden 2021 loppuun saakka

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan 31.12.2021 saakka maksuttomana. Maksuttomuudella halutaan vauhdittaa kurssin suorittamista ohjaajien ja valmentajien keskuudessa.

– Kurssi lanseerattiin elokuussa ja se on otettu kiinnostuksella vastaan urheiluyhteisössä. Lajiliitot ja muut kurssia tarjoavat tahot ehtivät miettiä loppuvuoden aikana, kuinka ottaa kurssi osaksi esimerkiksi omaa koulutustoimintaa, taustoittaa Olympiakomitean seura- ja jäsentoimintayksikön johtaja Jaana Tulla.

– Olemme myös edistäneet Suomisportin toiminnallisuuksia, jotta lajiliitto tai seura voi halutessaan maksaa kurssin osallistujan puolesta, Tulla jatkaa.

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi on kurssikokonaisuus, joka edistää parempaa valmennusta ja turvallista toimintaympäristöä liikunnan ja urheilun piirissä. Kurssin keskeisenä tavoitteena on lisätä urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä. Verkkokurssi kustantaa 10 €/henkilö 1.1.2022 lähtien ja on suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi.

Lue lisää Vastuullisen valmentajan verkkokurssista tästä.

Lisätietoja:

Katja Kyckling, Oppimisareenan asiantuntija, katja.kyckling@olympiakomitea.fi, 040 097 7180

The post Vastuullisen valmentajan verkkokurssi tarjotaan maksuttomana vuoden 2021 loppuun saakka appeared first on Suomen Olympiakomitea.

HALUAN ETTÄ MINUUN OTETAAN YHTEYTTÄ