WEBINAARIT

PALVELUESITTELY

Suomisport on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu helpottamaan seura-arkea. Palvelussa hoituvat mm.:

  • Seurajäsenyydet ja jäsenmaksut
  • Tapahtumailmoittautumiset ja -maksut
  • Ryhmien ja joukkueiden hallinta
  • Seuraviestintä

ja PALJON MUUTA!

Tule kuulemaan toiminnallisuuksista, uusista ominaisuuksista ja palvelun eduista sekä hyödyistä urheiluseuroille. Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja muille seuratoimijoille, joita toiminnan helpottaminen kiinnostaa. Esittelyä suositellaan myös Suomisportin nykyisille käyttäjille.

Hallinnon työkalut urheiluseuroille

Suomisport tuo urheiluseuran käyttöön nykyaikaiset tietoturvalliset digitaaliset työvälineet, jotka huomioivat mm. GDPR:n ja yhdistyslain.

Suomisportin käyttö perustuu käyttäjäkohtaiseen Sporttitilien kautta tapahtuvaan toimintamalliin, missä kukin käyttäjä hallinnoi itse tietojaan. Seurakohtainen käyttäjähallinta on Suomisportissa tietoturvan peruskiviä ja seuroille nimetyt pääkäyttäjät hallinnoivat muita seuraan liitettäviä käyttäjiä.

Toisinaan jää huomioimatta, että jäsenyys urheiluseurassa on eri asia kuin ryhmiin tai toimintaan osallistuminen. Suomisport tukee yhdistyslain mukaista jäsenyyden syntyä ja päättymistä käyttäjäystävällisellä tavalla.

Suomisportiin on integroitu digitaalisen maksamisen välineet, joilla seura nopeuttaa kassavirtaa ja poistaa jäseniltä ja harrastajilta laskuttamisen.

Webinaarissa tutustutaan edellä mainittuihin kokonaisuuksiin ja käydään niihin liittyviä periaatteita.

Toiminnan työkalut urheiluseuroille

Toiminnan työkalut Suomisportissa tarjoavat urheiluseuralle mahdollisuuden pyörittää arkea keskitetysti yhdeltä alustalta.

Urheiluseurat hallinnoivat ryhmien ja joukkueiden kokoonpanoja, treenejä, viestintää ja maksuja ryhmät-toiminnon alla. Seura järjestää tapahtumia ja markkinoi toimintaansa tapahtumahallinnan työkaluilla.

Seura tarjoaa jäsenilleen ja harrastajille kaikki oman seuran palvelut ja toiminnot helppokäyttöisessä mobiiliapissa. Ilmainen Suomisport-appi on myös jojoille ja valmentajille käytännöllinen työkalu.

Webinaarissa tutustutaan em. työkaluihin ja toiminnallisuuksiin esityksen ja demon avulla.

Kehittämisen työkalut urheiluseuroille

Tähtiseura-verkkopalvelun tukiklinikka

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​

Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Webinaarissa esitellään Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelua. Käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin ja miten Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelua konkreettisesti käytetään.