377 000
Käyttäjää
130
Liikuntalajia
1600+
liikuntaseuraa
85
lajiliittoa

SEUROILLE

Suomisport kasvaa vauhdilla ja sitä kehitetään päivittäin.
Nyt kehityksen fokuksessa on palvelut seuroille.

Suomisport on digitaalinen ja jatkuvasti kehittyvä, urheiluyhteisön oma palvelualusta. Jo 1600 seurakäyttäjää hyödyntää toiminnassaan Suomisportia.

Varsinaista seurapalvelua kehitetään nyt yhdessä pilottiseurojen kanssa. Seurapalvelujen kehittäminen ajoittuu vuosiin 2018-2020.

NYT SEUROILLE!
Nykyiset 1600 seurakäyttäjää hyödyntävät Suomisportia jäsenyyksien myyntiin, tapahtumien organisointiin ja markkinointiin sekä seuran laadun kehittämiseen, seuratuen hakuun ja Lasten Liike -kerhotoimintaan.

MITEN PALVELUT KÄYTTÖÖN?
Seurasi voi myydä tapahtumia ja jäsenyyksiä Suomisportissa, jos lajiliittosi käyttää Suomisportia lisenssien, vakuutusten tai tapahtumien hallintaan. Tämä edellyttää seuran omaa sopimusta Suomisportin maksupalvelujentarjoaja, Maksuturvan kanssa. Tapahtuma- ja  jäsenyysmyynnin kysymyksissä ole suoraan yhteydessä omaan lajiliittoosi!

Tähtiseura-verkkopalvelun  ja tukihakupalvelun saat käyttöösi hankkimalla käyttöoikeudet palveluihin.

LISÄÄ TULOSSA!
Seuroille on tulossa konkreettista apua ja välineitä seuratoiminnan digitalisointiin ja arjen toiminnan pyörittämiseen. Seurojen sporttiarjen hallinnan työkaluja ja uutta seurojen mobiilisovellusta kehitetään parhaillaan – tavoitteena on Suomen paras seurapalvelu sekä suomalaisen urheilu- ja seuratiedon tietopankki.

Ota seurojen palveluja asteittain käyttöön, kokeile ja anna meille palautetta.

Me kehitämme palvelua eteenpäin!

Olympiakomitea logo

SUOMISPORT- PALVELUN TARJOAA

Suomen Olympiakomitea

Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja yhteisöille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​. Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun. Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!

Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt monta osapalvelua ja yhteistyökumppania.

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Asiakaspalvelu ja käytön tuki arkisin klo 8-16