430 000
Käyttäjää
130
Liikuntalajia
1600+
liikuntaseuraa
85
lajiliittoa

SEUROILLE

Suomisport kasvaa vauhdilla ja sitä kehitetään päivittäin. Nyt kehityksen fokuksessa on palvelut seuroille.

Suomisport on digitaalinen, jatkuvasti kehittyvä, urheiluyhteisön oma palvelualusta. Jo 5800 seurakäyttäjää hyödyntää toiminnassaan Suomisportia.

Varsinaista seurapalvelua kehitetään yhdessä pilottiseurojen kanssa. Seurapalvelujen kehittäminen ajoittuu vuosiin 2018-2020.

NYT SEUROILLE!

Nykyiset 5800 seurakäyttäjää hyödyntävät Suomisportia jäsenyyksien myyntiin, tapahtumien organisointiin ja markkinointiin, seuran laadun kehittämiseen sekä seuratuen hakuun ja Lasten Liike -kerhotoimintaan.

MITEN NYKYISET PALVELUT KÄYTTÖÖN?

Seurasi voi myydä tapahtumia ja jäsenyyksiä Suomisportissa, jos lajiliittosi käyttää Suomisportia lisenssien, vakuutusten tai tapahtumien hallintaan. Tämä edellyttää seuran omaa sopimusta Suomisportin maksupalvelujentarjoaja, Maksuturvan kanssa.        Tapahtuma- ja jäsenyysmyynnin kysymyksissä ole suoraan yhteydessä omaan lajiliittoosi!

Tähtiseura-verkkopalvelun  ja tukihakupalvelun saat käyttöösi hankkimalla käyttöoikeudet palveluihin.

UUSI SEURAPALVELU – HELPOMPAA SPORTTIARKEA!

Suomisportin kehitteillä oleva seurapalvelu tulee digitalisoimaan seuratoiminnan ja helpottamaan seuratoimijoiden arkea. Palvelu rakentuu mobiili edellä  – sekä liikkuja että seurakäyttäjä voi hallinnoida sporttiarjen toimintoja sekä Suomisport-mobiilisovelluksessa että tietokoneella. Palvelu tarjotaan jäsenpalveluna. Ensimmäiset seurat pääsevät julkiseen pilottiin käyttämään ensimmäistä julkaistavaa versiota jo syksyllä 2019.

Lue lisää seurapalvelusta!

Olympiakomitea logo

SUOMISPORT- PALVELUN TARJOAA

Suomen Olympiakomitea

Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja yhteisöille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​. Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun. Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!

Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt monta osapalvelua ja yhteistyökumppania.

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Asiakaspalvelu ja käytön tuki arkisin klo 8-16