270 000
Käyttäjää
130
Liikuntalajia
1000+
liikuntaseuraa
70
lajiliittoa

SEUROILLE

Suomisport-palvelu kasvaa vauhdilla ja sitä kehitetään päivittäin.
Nyt kehityksen fokuksessa on palvelut seuroille.

NYT SEUROILLE!
Ensivaiheessa seurat voivat hakea Suomisportista opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea, kehittää toimintaansa Tähtiseura-laatuohjelmalla, järjestää kerhotoimintaa Lasten Liike -kerhopalvelun avulla sekä hallinnoida erilaisia tapahtumia.

LISÄÄ TULOSSA!
Suomisportin varsinaista seurapalvelua vasta kehitetään. Kehitystyötä tehdään yhdessä pilottiseurojen kanssa – tavoitteena on Suomen paras seurapalvelu sekä suomalaisen urheilu- ja seuratiedon tietopankki.

MITEN?
Tähtiseura-verkkopalvelun ja tukihakupalvelun seuroille saat käyttöösi hankkimalla käyttöoikeudet palveluihin. Suomisport-palvelussa on seuroille mahdollista myös myydä tapahtumia ja jäsenyyksiä. Tämä edellyttää sopimusta Maksuturvan kanssa. Sopimuspalvelun voi ottaa käyttöön seuran omalta Suomisport-etusivulta kohdasta: Maksuturvatunnukset puuttuvat – tee maksuturvasopimus tästä.

Jäsenyyksien ja tapahtumamyynnin kysymyksissä ole yhtyeydessä omaan lajiliittoosi tai suomisport@olympiakomitea.fi.

Ota palvelu käyttöön, kokeile ja anna palautetta.

Me kehitämme palvelua eteenpäin!

Olympiakomitea logo

PALVELUSTA VASTAA

SUOMISPORT-palvelun tarjoaa Suomen Olympiakomitea

Suomisport-palvelujen avulla urheiluyhteisön toimijoiden hallinnollinen ja laskuttamiseen liittyvää työ vähenee. Suomisport on liitoille, seuroille ja yhteisöille tiedollajohtamisen väline – se kerryttää dataa kaikesta palvelun kautta tapahtuvasta toiminnasta​. Liitot ja seurat voivat keskittyä itse tärkeimpään – lasten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun. Tavoitteena on maailman liikkuvin kansa!

Palvelua kehitetään vauhdilla ja palveluun on liittynyt monta osapalvelua ja yhteistyökumppania.

LÄHETÄ PALAUTETTA