Suomisportin sovelluksen näytöllä maksutavan valinta.

Uusia maksutapoja Suomisportiin

Svea Payments tarjoaa kesäkuun alkupuolelta lähtien liikkujille kaksi uutta maksutapaa Suomisportissa: laskun ja erämaksun. Hieman myöhemmin maksutapoihin tullaan lisäämään myös yrityslasku, joka tulee organisaatioiden käyttöön nippuostoissa.

Palvelu paranee seuran jäsenille, kun he voivat halutessaan valita maksutavaksi laskun tai erämaksun, jolla saada lisää maksuaikaa. Seura kuitenkin saa rahat heti, ja myös perintä on ulkoistettu. Muutos ei edellytä mitään toimenpiteitä seuroilta.

Tärkeää tietää uusista maksutavoista

Lasku: Laskun ostorajat ovat 5 – 5000 euroa. Liikkujan tekemän oston loppusummaan lisätään tässä maksutavassa 5 € laskutuslisä. Svea tilittää laskutuslisän kokonaisuudessaan myyvälle seuralle tai organisaatiolle kattamaan valitun maksutavan kuluja. Svea veloittaa laskulla tehdyistä ostoista myyvältä seuralta 3 € + 1,2 % palkkion. Palkkion osuus vähennetään automaattisesti tilityksistä.

Erämaksu: Erämaksun ostorajat ovat 50 – 5000 euroa. Tässä maksutavassa liikkuja ei maksa laskutuslisää, vaan erämaksusta maksetaan korko- ja käsittelykuluja maksusivulla valittavan maksuajan mukaisesti. Erämaksu on myyvälle seuralle tai organisaatiolle ilmainen maksutapa eli siitä Svea ei veloita palkkiota.

Yrityslasku (julkaistaan myöhemmin): Yrityslaskun ostorajat ovat 5 – 5000 euroa. Liikkujan/seuran tekemän oston loppusummaan lisätään tässä maksutavassa 10 € laskutuslisä. Svea tilittää laskutuslisän kokonaisuudessaan myyvälle seuralle tai organisaatiolle kattamaan valitun maksutavan kuluja. Svea veloittaa laskulla tehdyistä ostoista myyvältä seuralta 3 € + 1,2 % palkkion. Palkkion osuus vähennetään automaattisesti tilityksistä.

Konkreettiset hyödyt seuralle

Uudet maksutavat monipuolistavat maksutapoja ja tuovat joustavuutta esimerkiksi maksuaikaan. Svea hoitaa kaikki maksumuistutukset ja mahdollisen perinnän ilman mitään erillisiä kuluja seuralle. Laskulla, yrityslaskulla ja erämaksulla tehdyt ostot tilitetään seuralle laskutuslisineen, riippumatta siitä maksaako ostaja laskua vai ei, tai missä ajassa lasku maksetaan. Seura tai organisaatio saa siis rahansa nopeasti ja takuuvarmasti kuten muillakin maksutavoilla.

Svea Payments tiedottaa aiheesta omia asiakkaitaan erikseen ja tarjoaa vielä yksityiskohtaisempaa tietoa asiasta.
Lue Svea Paymentsin asiakastiedotteesta lisää.